Goulash macaroni


Wat heb je nodig?

500 gr gehakt
1 zak paprika-mix (rood, groen, geel), in stukjes
1 bak champignons, in plakjes
1 ui, gesnipperd
1 blikje tomatenpuree (140 gr)
300 gr macaroni-boogjes
3 el crème fraîche
zout en peper

Goulash-kruidenmix:
2 tl paprikapoeder
1 tl tijm
1 tl oregano
1 tl koriander
1 tl komijn
(evt 1 tl garam masala)

Hoe maak je het?
1. Kook de macaroni-boogjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verwarm ondertussen een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de gesnipperde ui glazig.
3. Kruid ondertussen het gehakt met zout en peper en voeg toe. Bak het gehakt rul en bruin op hoog vuur.
4. Voeg de stukjes paprika en champignons toe en bak even mee.
5. Voeg de tomatenpuree en goulash-kruidenmix toe.
6. Tot slot voeg je de lepels crème fraîche toe en verwarm je het gerecht al roerend.

Giet de boogjes af en schep door het gehaktmengsel.

0/5 (0 Reviews)