Skinny Gegratineerde bloemkool

Skinny Gegratineerde bloemkool

Vroeger thuis aten we bloemkool vaak in een prakkie met kaassaus. Maar aangezien ik niet zo’n bloemkool-fan ben eet ik het bijna nooit. Tot ik pas een receptje tegen kwam van gegratineerde bloemkool. Ik heb het receptje naar eigen inzicht nog wat aangepast en uitgeprobeerd en ik vond het heerlijk. Heel veel meer werk is het niet en ik vind het een stuk lekkerder dan bloemkool met een sausje. En als je mozzarella gebruikt om te gratineren is het ook nog een stuk gezonder en calorie-armer.. Lekker met kalkoen of een tartaartje en eventueel een paar gekookte aardappel of aardappelpuree. En als je flink wat bloemkool hebt kun je die aardappels best een avondje overslaan. Ik heb ook een aantal gerechtjes voorbij zien komen van bloemkoolrijst of bloemkool als pizzabodem, daar ben ik ook erg benieuwd naar. Hebben jullie dat al eens geprobeerd? Ik zal mijn ervaringen binnenkort met jullie delen! Klik op de link voor het recept: Gegratineerde bloemkool met mozzarella

0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Shakshuka met feta

Shakshuka met feta

Vandaag deel ik een vegetarisch recept van Shakshuka met jullie, aangezien het de Nationale Week Zonder Vlees is. Deze week is ingesteld om Nederlanders bewuster te maken van hun vleesconsumptie. Wist je dat? Wist je dat je met een weekje zonder vlees de hoeveelheid water bespaart […]

Hartige taart met prei, geitenkaas en walnoten

Hartige taart met prei, geitenkaas en walnoten

Vandaag een heerlijk recept voor hartige taart. Hartige taart is lekker en leuk om te maken. Je kunt makkelijk variëren door zelf de ingrediënten te kiezen die je lekker vindt. Het duurt alleen wat langer voor je het op tafel hebt staan, omdat het nog […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *