Portugese auberginestoof

Portugese auberginestoof

Vandaag een lekker recept voor Portugese auberginestoof. De Portugese keuken kent veel invloeden vanuit diverse landen, zoals Brazilie en andere Mediteraanse landen. Ze maken daardoor gebruik van allerlei soorten kruiden, maar ook Mediteraanse producenten zoals tomaat en olijfolie mogen niet ontbreken. In deze Portugese stoof wordt aubergine gecombineerd met tomaat, bleekselderij en verschillende kruiden. Ontzettend smaakvol, gezond en lekker. Ik heb er gehaktballetjes bij gemaakt, maar je kunt deze ook weglaten en er een vegetarisch gerecht van maken. Klik op de link voor het gerecht: Portugese auberginestoof met gehaktballetjes en rijst

0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Thaise gele curry

Thaise gele curry

Curry, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Na de rode en groene curry, nu een receptje voor gele curry. Gele curry smaakt een beetje naar kip kerrie, maar dan wat pittiger. Ik heb een erg lekkere kruidenpasta gevonden van fair trade, waarmee je een […]

Italiaanse tomaten-mascarponesaus

Italiaanse tomaten-mascarponesaus

Een lekker Italiaans recept vandaag: Een romige tomaten-mascarponesaus met pasta, gehaktballetjes en courgette. Een heerlijke combi al zeg ik het zelf. Je kunt er ook een vegetarisch gerecht van maken door de gehaktballetjes weg te laten. Of als je niet zo van gehakt houdt kun […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *