Gebaksschelpje met lemoncurd-room en bessen

Gebaksschelpje met lemoncurd-room en bessen

Zoek je een makkelijk en lekker recept voor een gebakje? Maak dan eens deze gebaksschelpjes met lemoncurd-room en rode bessen. In een paar minuten tijd heb je een heerlijk gebakje voor bij de koffie.

Je kunt de gebaksschelpen zelf maken met bladerdeeg, maar je kunt ook kiezen voor de gebaksschelpen van Jos Poell. Deze schelpen bestaan uit luchtig en gesuikerd bladerdeeg. Voor de vulling koos ik een combinatie van lemoncurd-room en rode bessen. Een heerlijk frisse combinatie.

De rode bessen zijn van het Nederlandse familiebedrijf Berry Brothers. Zij telen verschillende soorten zachtfruit met een passie voor rode bessen. Ze plukken de rode bessen met de hand, daardoor zijn de bessen van topkwaliteit. Rode bessen zijn stevig van structuur, zoetzuur van smaak en een bron van vitamine C.

Wat heb je nodig? (voor 4 gebakjes)

  • 4 gebaksschelpen, bijvoorbeeld van Jos Poell
  • 200 gram roomkaas
  • 2 el lemon curd
  • 2 el sinaasappelsap
  • vers fruit, bijvoorbeeld rode bessen

Hoe maak je het?

  1. Roer met een vork de roomkaas, lemon curd en sinaasappelsap goed door elkaar.
  2. Verdeel het mengsel over de gebaksschelpen.
  3. Garneer met vers fruit.

 

 

0/5 (0 Reviews)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *