Curry Kruidenpasta

Benodigdheden Curry Kruidenpasta (of 3 el kruidenpasta Tikka Masala van Patak):
2 tenen knoflook
1 stuk gemberwortel, duimgrootte
1 tl cayennepoeder
1 el paprikapoeder
2 tl garam masala
1,5 tl zeezout
2 el (arachide)olie
2 el tomatenpuree
1 rode spaanse peper
bosje verse koriander
1 el gedroogde kokos
2 el gemalen amandelen
1 tl komijnzaad
1 tl korianderzaad

Bereiding Curry Kruidenpasta:
1. Rooster het komijnzaad en het korianderzaad een paar minuten in de koekenpan totdat de geur vrijkomt.
2. Pel en schil ondertussen de gember en knoflook en snij deze klein. Snij ook de peper klein.
3. Doe de geroosterde specerijen in een vijzel en stamp ze fijn.
4. Meng dit met de rest van de ingredienten tot een fijne pasta.

0/5 (0 Reviews)