Samenwerken?

Foodblog Zout en Peper is een leuke blog voor foodies. Maandelijks bezoeken ruim 6.000 unieke bezoekers de blog, samen bekijken ze meer dan 15.000 pagina’s. Op Instagram heb ik meer dan 2.500 volgers, op Facebook zijn dat er ruim 1.500. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 18 – 55 met een grote interesse voor lekker & gezond eten en verse ingrediënten. Ze zijn betrokken, online actief en beschikken over meerdere social media accounts.

 

DIT IS WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN

Advertorial
Een blogpost over jouw merk of product op zout-en-peper.nl Dit kan in de vorm van een recept, persoonlijke story, review, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

Partnership/Ambassadeursschap
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en de social media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en daarom ben ik voorstander van partnerships.

Adverteren op social media
Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een instarecept, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Product placement
Product placement kan ingezet worden als onderdeel van een lange termijn samenwerking.  Jouw merk of product komt regelmatig en crossmediaal terug op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die op de blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar je website of webshop.

 

EERDER SUCCESVOL SAMENGEWERKT MET

Ik vind het superleuk om met merken samen te werken, waar ik zelf blij van word. Mijn enthousiasme laat ik graag zien via mijn blog en social media. Ik heb inmiddels al samen mogen werken met:

 

INTERESSE?

Interesse in een samenwerkingsvorm? Vul dan het formulier hieronder in of stuur een email naar carolien@zout-en-peper.nl en ik stuur u binnen 2 werkdagen een bericht terug.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht