Zomersalade met mango, kip en geitenkaas

Benodigdheden (voor 4 personen):
300 gram penne
1 zak rucolasla
1 mango, in kleine blokjes
300 gram kipfilet, in stukjes
400 gr spinazie
verse geitenkaas
2 el pijnboompitten
1 teentje knoflook, uitgeperst
4 el balsamicoazijn
zout en peper

Bereiding
1. Kook de penne volgens aanwijzingen op de verpakking.
2. Bak ondertussen de kipfilet gaar en bruin met knoflook, zout en peper in een wokpan.
3. Voeg vervolgens de spinazie toe en wok deze even mee. Voeg daarna de gekookte penne toe en meng het geheel door elkaar.
5. Rooster ondertussen de pijnboompitten.
6. Verdeel de sla over de borden. Schep het spinazie-mengsel er over.
7. Verdeel daarna de mangostukjes, verbrokkelde geitenkaas en pijnboompitjes er over heen. Besprenkel tot slot met de balsamico-azijn

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *