Zoete aardappel met dip

Benodigdheden (voor 4 personen):
4 grote zoete aardappels
3 stengels bosui
1 theelepel komijnzaad
1 of 2 bakjes zure room
zout en peper

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 C. Boen de aardappels met water en een sponsje goed schoon. Snijd ze in parten en kook de aardappels in 10 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en meng ze in een kom met olijfolie, komijnzaad en zout. Leg de aardappels op bakpapier en rooster ze in 20 minuten gaar.

Snijd ondertussen de bosui in ringetjes. Klop de zure room los en voeg de bosui toe met wat zout en peper, hou eventueel wat bosui over om de aardappels mee te garneren. Serveer de zoete aardappelpartjes met de dip. Lekker met rucolasla en een tartaartje.

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *