Zoete aardappel met dip

Een heerlijk bijgerecht deze zoete aardappel met dip!

 

Benodigdheden (voor 4 personen):

  • 4 grote zoete aardappels
  • 3 stengels bosui
  • 1 theelepel komijnzaad
  • 1 of 2 bakjes zure room
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Boen de aardappels met water en een sponsje goed schoon. Snijd ze in parten.
  3. Kook de aardappels in 10 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en meng ze in een kom met olijfolie, komijnzaad en zout.
  4. Leg de aardappels op bakpapier en rooster ze in 20 minuten gaar.
  5. Snijd ondertussen de bosui in ringetjes. Klop de zure room los en roer de ringetjes bosui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer de zoete aardappelpartjes met de dip. Garneer eventueel met nog wat ringetjes bosui.

0/5 (0 Reviews)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *