Tortizza met gehakt

Tortizza met gehakt

Benodigdheden (voor 2 personen als hoofdgerecht, voor 4 personen als lunch of bijgerecht):
4 volkoren tortilla’s/wraps
350 gram gehakt
1 rode paprika, in stukjes
1 groot blikje tomatenpuree
stuk feta
sla (rucola of gemengd)
2 stengels bosui, in stukjes
2-3 romatomaten, in stukjes
komkommer, in stukjes
1 tl komijnzaad
1 tl paprikapoeder
1 tl rozemarijn
1 teen knoflook, geperst
rodewijnazijn
olijfolie
peper en zout

Bereiding:
1. Verwam de oven voor op 200 graden.
2. Bak het gehakt met de knoflook, komijnzaad, paprikapoeder, rozemarijn, peper en zout in een pan rul en bruin.
3. Voeg de paprikastukjes toe. Bak even aan.
4. Voeg vervolgens het blikje tomatenpuree toe en verwarm het geheel.
5. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps. Verkruimel de feta er over heen.
6. Bak de wraps af in 5-10 minuten in de oven.
7. Maak de salade met de sla, tomaten, bosui en komkommer. Besprenkel met wat rodewijnazijn en olijfolie.

Serveer de tortizza’s met de salade.

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *