Spaghetti met spinazie, champignons en spekjes

Wat heb je nodig? (voor 4 personen)

  • 600 gr verse spinazie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 250 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • 150-200 gram spekjes
  • 350 gram volkoren spaghetti
  • 150 gram kruidenkaas
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • peper en zout

Hoe maak je het?

  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti in 11 minuten gaar (of korter als je de pasta wat steviger wilt).
  2. Verhit een scheutje olijfolie in de pan en fruit de ui in de pan. Voeg de spekjes toe en bak deze 5 minuten mee.
  3. Hak de spinazie grof en voeg in delen toe aan de ui en spekjes, tot de spinazie geslonken is. Giet eventueel het vocht wat uit de spinazie komt een beetje af.
  4. Voeg de champignons en kruidenkaas toe en roer goed door.
  5. Voeg naar smaak zout en peper toe en garneer met verse basilicumblaadjes.
0/5 (0 Reviews)