Wat heb je nodig? (voor 3 a 4 personen)
- 400 gram kipfilet, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd,
- 1 teentje knoflook, geperst
- 3 el currypasta van patak
- 200 ml kokosmelk
- 1 blikje tomatenblokjes
- 600 gram spinazie
- 4 naans of 300 gram rijst
- zout en peper
- eventueel mangochutney
Hoe maak je het?
- Verhit wat olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook.
- Kruid de kipfilet met zout en peper. Voeg de stukjes kipfilet toe en bak rondom bruin. Doe daarna ook de currypasta erbij en bak even mee.
- Giet de kokosmelk en tomatenblokjes erbij en laat even sudderen. Voeg eventueel nog wat sambal toe als je het gerecht nog wat pittiger wilt maken.
- Voeg op het laatst in delen de spinazie toe.
Serveer de curry met naan of rijst en mangochutney.