Pasta met paprika en garnalen

Wat heb je nodig (voor 4 personen)?

350 gram pasta
1 grote ui
1 rode paprika
500 gram (wok)garnalen
1 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 el rozemarijn
1 el tijm
1 el paprikapoeder
125 ml witte wijn
sap van een halve citroen
zout en peper
parmezaanse kaas

Zo maak je het

  1. Kook de pasta in 10-12 minuten gaar.
  2. Snij de ui en de paprika in kleine stukjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de ui en de paprika een paar minuten.
  4. Voeg hieraan de kleingesneden teentjes knoflook, de rozemarijn, de tijm, de paprikapoeder, zout en peper toe.
  5. Voeg na ongeveer 2 minuten de garnalen toe en laat deze in ongeveer 6 minuten (af en toe roeren) gaar bakken.
  6. Voeg dan de witte wijn en het citroensap toe en laat even inkoken.
  7. Tot slot voeg je de pasta toe en roer je alles even goed door elkaar.

Serveer op de borden met wat Parmezaanse kaas!

0/5 (0 Reviews)