Pasta met romige pompoensaus

Benodigdheden:
300 gram pasta
2 bosuien, in stukjes
400 gram kipfilet, in blokjes
1 pompoen, in blokjes en gekookt (of 1 doos voorgekookte pompoenstukjes, 450 gram)
1 rode paprika, in stukjes
300-400 ml creme fraiche (Griekse yoghurt of zure room kan ook als je creme fraiche te vet vind)
2 tl oregano
3 tl paprikapoeder
zout en peper

Bereiding:
1. Kook de pasta
2. Fruit de ui in een scheut olijfolie.
3. Bestrooi de kipblokjes met zout en peper en voeg deze toe aan de gefruite ui. Bak samen met de knoflook mee tot de kipfilet bruin is.
4. Voeg vervolgens ook de pompoenblokjes en paprika toe en bak even mee.
5. Voeg de creme fraiche, oregano en paprikapoeder toe.
6. Laat 10 minuten sudderen.
7. Roer alles goed door en voeg desnoods nog wat zout en peper toe.

Serveer de pasta met de romige pompoensaus.

0/5 (0 Reviews)