Ontbijtmuffin met blauwe bessen

Ontbijtmuffin met blauwe bessen

Weer eens wat anders.. ontbijten met een muffin. Ik vind ze heerlijk deze muffins met blauwe bessen. Je kunt ze gerust op een avond van tevoren maken en er paar dagen mee ontbijten. Of je eet ze lekker als tussendoortje.

Wat heb je nodig?

2 eieren
2 bananen
6 el havermout
6 el water
3 tl cacao
snuf kaneel
6 el bevroren blauwe bessen

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix de eieren, bananen, havermout, water, cacao en kaneel met een mixer of blender tot een egale massa.
  3. Vet de muffinvorm in en schep in elk vormpje een eetlepel blauwe bessen. Giet vervolgens het beslag er over.
  4. Bak de muffins af in 30 minuten in de oven en bestrooi ze eventueel met wat kokosrasp.
0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Gezonde frambozensmoothie

Gezonde frambozensmoothie

Ben je ook zo’n smoothie-smuller? Zo niet, dan moet je het zeker eens gezonde smoothie proberen. Smoothies zijn ontzettend lekker en heel gezond. Als ontbijt, lunch of tussendoortje. Ik maak ze meestal met plantaardig melk(bijv. amandelmelk), maar ook geitenmelk kan erg lekker zijn om te […]

Wat is mijn top 5 in de keuken?

Wat is mijn top 5 in de keuken?

Regelmatig krijg ik de vraag wat nou mijn meest gebruikte keukengerei zijn. Nu dacht ik laat ik daar maar eens een berichtje aan wijden. Ik ben gek op koken en nog meer op eten, dus vandaar dat ik regelmatig op een afdeling van een woonwinkel […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *