Omelet met spinazie en champignons

Omelet met spinazie en champignons

Vandaag weer een lekkere lunchtip, namelijk omelet met spinazie en champignons. Deze rijkgevulde omelet zorgt ervoor dat je veel eiwitten en vitamines binnen krijgt. En deze omelet zorgt er ook nog eens voor dat je de hele middag geen honger hebt. Je kunt de omelet ’s middags maken, maar ook een avond van te voren en de volgende dag koud opeten. Op deze manier heb je een makkelijke, gezonde en lekkere lunch. De foto is jammer genoeg niet zo goed gelukt, maar de smaak was er gelukkig niet minder om.

Benodigdheden (1 grote omelet voor 1 persoon):

  • 3 eieren
  • 2 handen spinazie
  • champignons, in plakjes
  • bosui, in plakjes
  • oregano
  • tijm
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Kluts de eieren los met een vork en meng er wat zout, peper, oregano en tijm door heen.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak hierin kort de bosui en champignons.
  3. Voeg de spinazie toe in delen, tot deze wat geslonken is.
  4. Giet hierover het ei-mengsel en laat de omelet gaar worden in ongeveer 10 minuten. Draai de omelet met behulp van 2 borden, zodat de andere kant ook goed gaart.
0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Koolhydraatarm: Kip kerrie met bloemkoolrijst

Koolhydraatarm: Kip kerrie met bloemkoolrijst

Vandaag weer een lekker en koolhydraatarm gerecht: kip kerrie met bloemkoolrijst. Een kleurrijk gerecht vol met gezonde vitamines. Je zet het binnen een half uur op tafel, dus een ideale maaltijd voor door de weeks. Ik had de bloemkoolrijst dit keer kant en klaar gekocht, […]

Koolhydraatarm: Bloemkoolrijst met kip stroganoff

Koolhydraatarm: Bloemkoolrijst met kip stroganoff

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ook dit jaar hoop ik weer veel lekkere, gezonde en makkelijke recepten met jullie te delen. Vandaag een receptje voor bloemkoolrijst met kip stroganoff. Een receptje qR tegelijkertijd lekker is en koolhydraatarm. Tegenwoordig is het erg gewild om koolhydraatarm te eten. Wij […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *