Mexicaans ovenpannetje


Benodigdheden (voor 4 personen):
8 volkoren wraps
400 gr gehakt
2 uien, gesnipperd
2 rode paprika’s, in stukjes
1 groot blik kidneybonen
1 blik mais
1-2 blikken tomatenblokjes
geraspte kaas
snufje chilipoeder
snufje kaneel
1 tl komijn
zout en peper
8 pannetjes

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Fruit de gesnipperde ui in een braadpan.
3. Kruid het gehakt met zout en peper en voeg toe aan de gefruite ui. Rul het gehakt bruin.
4. Doe de stukjes paprika er bij en bak even mee.
5. Voeg vervolgens ook de kidneybonen, mais, tomatenblokjes en kruiden (snufje chilipeper, snufje kaneel, komijn en eventueel nog wat zout en peper) toe.
6. Laat het gehaktmengsel 10 minuten sudderen.
7. Maak ondertussen de pannetjes klaar. Vet ze licht in met wat olijfolie en bekleed de 8 pannetjes met een wrap.
8. Verdeel het gehaktmengsel met een lepel over de pannetjes met wraps.
9. Bestrooi de gevulde wraps met een beetje geraspte kaas en zet de pannetjes 10-15 minuten in de oven (tot de kaas gesmolten is).

0/5 (0 Reviews)