Kipcocktail met zelfgemaakte cocktail- of kerriesaus

Kipcocktail met zelfgemaakte cocktail- of kerriesaus

Vandaag een receptje op verzoek, namelijk een kipcocktail. Deze cocktail is heerlijk als voorgerechtje, maar ook lekker als tussendoortje op oudejaarsavond. Het makkelijke aan dit gerechtje is dat je het al van tevoren kunt bereiden. Je kunt een kipcocktail op vele manieren bereiden met verschillende soorten sauzen, fruit of sla. Ik heb de cocktail gemaakt met zowel cocktail- als kerriesaus. Persoonlijk vinden wij de kerriesaus iets lekkerder, maar het is maar net wat je voorkeur heeft. Klik op de link voor het recept: Kipcocktail met zelfgemaakte cocktail- of kerriesaus

0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Garnalenkroketjes

Garnalenkroketjes

Deze garnalenkroketjes zijn heerlijk als voorgerecht, bijvoorbeeld voor het kerstdiner. Ook zijn ze lekker als hapje bij de borrel. Wij serveerden ze als onderdeel van een drietal voorgerechtjes: een garnalenkroketje, een zalmbonbon en paling op toast met wasabi mayonaise. Oftewel een trio van vis. De […]

Pasteitjes met zelfgemaakte tonijnragout

Pasteitjes met zelfgemaakte tonijnragout

Vandaag een lekker voorgerecht wat je kunt serveren tijdens de kerstdagen: pasteitjes met tonijnragout. Het is nog maar net sinterklaas geweest, maar voor je het weet is het al weer kerst. Daarom wil ik de komende periode een aantal leuke en makkelijke kerstgerechtjes met jullie […]



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *