Hollandse pot met Duitse biefstuk

Hollandse pot met Duitse biefstuk

Op z’n tijd kan ik ontzettend genieten van een heerlijk Hollands prakkie. En het is vaak ook gewoon nog eens hardstikke gezond.

Zorg er wel voor dat je veel groente eet en wat minder aardappels en vlees. En voeg er geen sausjes of veel jus aan toe, dat zijn dan weer de dikmakers. I

k vind het leuk om met weinig moeite toch iets bijzonders van een Hollands pot te maken. Vandaag daarom een receptje voor Duitse biefstuk, een heerlijke combi met aardappels en rode kool (met appel). Voor de uitslovers onder ons maak je er ook nog een heerlijke uienmarmelade bij. Zo maak je een standaard Hollandse pot buitengewoon lekker.

Klik op de link voor het recept: Duitse biefstuk met uienmarmelade

0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Shakshuka met feta

Shakshuka met feta

Vandaag deel ik een vegetarisch recept van Shakshuka met jullie, aangezien het de Nationale Week Zonder Vlees is. Deze week is ingesteld om Nederlanders bewuster te maken van hun vleesconsumptie. Wist je dat? Wist je dat je met een weekje zonder vlees de hoeveelheid water bespaart […]

Hollandse erwtensoep (snert)

Hollandse erwtensoep (snert)

Vandaag een recept voor echte Hollandse kost: snert (oftewel erwtensoep). Met die koude dagen vorige week had ik ineens zo’n enorm zin in erwtensoep. En het lekkerst is natuurlijk om die zelf te maken. Dus afgelopen weekend heb ik een grote pan erwtensoep gemaakt. Het kost even wat […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *