Groene curry met sperziebonen en tomaat

Benodigdheden (voor 4 personen):

  • 400 gram kipfilet, in stukjes
  • 400 gram sperziebonen, gedopt
  • 3 trostomaten, in stukjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 el groene currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • 350 gr (zilvervlies)rijst en/of naan

Bereiding:

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de ui en knoflook in wat olie glazig. Voeg de currypasta er aan toe en bak even mee.
  3. Voeg de kipfilet toe en bak deze aan alle kanten aan. Voeg de sperziebonen toe en laat deze nog 5 minuten meebakken.
  4. Schenk de kokosmelk er bij en laat het gerecht 10 minuten zachtjes koken, voeg de tomaten toe na 5 minuten.
  5. Serveer de curry met de rijst ( en eventueel met naan).
0/5 (0 Reviews)