Recept en gastblog door Nicole (eigenaar YourFoodcoach)

Recept en gastblog door Nicole (eigenaar YourFoodcoach)

Deze gastblog is geschreven door Nicole Jabben, eigenaar van Your Foodcoach.

Inmiddels werk ik ongeveer een jaar als gewichtsconsulente in mijn eigen praktijk. Mijn passie voor gezonde voeding is ontstaan nadat ik zelf een heleboel (vaak ongezonde) diëten geprobeerd had. Allemaal tevergeefs helaas.

Omdat ik graag blijvend wilde afvallen ben ik mij gaan verdiepen in gezonde voeding. En met resultaat: na een jaar was ik ongeveer 13 kilo afvallen. Uiteraard met vallen en opstaan, maar die kilo’s zijn er wel nog steeds af!

Je zult er vast niet van opkijken maar één van mijn hobby’s is koken. Inmiddels kook ik een stuk gezonder dan een aantal jaren geleden. Alhoewel ik er veel te weinig tijd voor heb, vind ik het leuk om af en toe van alles te maken, uit te proberen en zo lekkere recepten te ontdekken.

Door Carolien van Zout en Peper werd ik benaderd voor het schrijven van een gastblog, reden om weer eens een keertje de keuken in de duiken voor een lekker & gezond recept.

Deze keer heb ik gekozen voor een makkelijke pasta met paprika & garnalen! Klik op de link voor het recept: Pasta met paprika en garnalen

0/5 (0 Reviews)

Vergelijkbare berichten

Makreelquiche met paprika en prei

Makreelquiche met paprika en prei

Voor het tweede recept met vis uit de oven voor Princes, maakte ik deze makreelquiche met paprika en prei. Het is al weer even geleden dat ik een quiche maakte, omdat ik door de weeks niet altijd de tijd heb om taart te maken en […]

Aziatische kip met paprika en bleekselderij

Aziatische kip met paprika en bleekselderij

Vandaag deel ik een receptje met jullie van een heerlijk Aziatisch gerechtje: Aziatische kip! Dit gerecht is gezond, calorie-arm, budgetproof en ontzettend lekker! O ja en het is ook nog eens lekker snel gemaakt. Ideaal voor een doordeweekse dag waarop je nog een hoop te […]Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *