Curry met aubergine en erwtjes

Benodigdheden (voor 4 personen)
300 gram basmatirijst
1 ui, gesnipperd
300 gram kipfilet
3 el Milde Curry kruidenpasta van Patak of zelfgemaakte Curry kruidenpasta
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 blik tomatenblokjes (of 4 tomaten in stukjes gesneden)
1 of 2 aubergines, in blokjes
400 gr. tuinerwten (vers of bevroren)

Hoe maak je het?
1. Kook de rijst 10 minuten, giet af en laat vervolgens 10 minuten staan met het deksel op de pan.
2. Verhit wat olie in een wok of braadpan. Fruit hierin een uitje.
3. Bak vervolgens de kipfiletblokjes en kruidenpasta mee. Bak tot de kipfilet rondom bruin is.
4. Voeg de aubergine toe en bak 4 minuten mee. Voeg tot slot ook de tuinerwten toe en roer even door.
5. Giet de kokosmelk en de tomatenblokjes erbij. Laat het geheel 10-15 minuten sudderen.

Serveer de curry met de rijst en/of met naan.

0/5 (0 Reviews)