Eerder postte ik al eens een recept voor Caesar salade, die ik maakte met makreel. Deze keer een Caesar salade met gegrilde kipfilet. Voor de dressing gebruikte ik een dressing van Caesar Cardini. Een hele smaakvolle dressing, die goed combineert bij deze simpele salade. Door alle kleuren op je bord ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit. Wat mij betreft een heerlijke salade als ik een dagje wil balansen, maar ook leuk als bijgerecht.
Wat heb je nodig? (voor 2 personen)
- 2 kropjes Romaine sla
- 2 eieren
- gegrilde kipfilet (kant en klaar of zelf gegrild)
- cherrytomaatjes
- croutons
- Parmezaanse kaas
- Dressing Cardini’s ranch with Italian Cheese
Hoe maak je het?
- Kook de eieren hard in 12 minuten. Snij ondertussen de Romaine sla in reepjes, de kipfilet in reepjes en halveer de tomaatjes.
- Meng de sla met kipfilet, tomaatjes en croutons en verdeel over een bord of kom.
- Pel de eieren en snij ze door vieren, verdeel ook deze over de salade.
- Bestrooi de salade met Parmezaanse kaas en besprenkel tot slot met de dressing van Cardini.