Warme geitenkaassalade met appel en walnoot

imgp3438
Wat heb je nodig? (voor 2 personen)
1 zakje rucola-salade
100 gram geitenkaas, in plakjes
1 friszoete appel, in partjes
1/2 (rode of witte) ui, in ringen
paar walnoten, in stukjes
honing
3 el olijfolie
2 el balsamico-azijn
peper en zout

Hoe maak je het?
1. Verwarm de ovengrill voor.
2. Leg de plakjes geitenkaas op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druppel er wat honing over heen.
3. Bak de geitenkaasjes in de oven, onder de grill, ongeveer 4 minuten tot ze lichtbruin zijn.
4. Maak een dressing van olijfolie, balsamico-azijn, peper en zout.
5. Meng de dressing door de salade. Doe vervolgens ook de stukjes appel en ui er door heen.
6. Leg de warme geitenkaasjes op de salade. Strooi er vervolgens nog wat stukjes walnoot over heen.

Serveer de warme geitenkaassalade met stokbrood of geroosterd brood.

0/5 (0 Reviews)