Hoi allemaal!
Ik ben Carolien. Welkom op mijn blog Zout en Peper. Op mijn blog vind je allerlei gezonde en lekkere recepten en af en toe ook belangrijke eetweetjes. Na alle verhalen over chinezenhaar in mijn brood, rode e-nummers in de chips of saus, suiker is vergif en anti-biotica in de kip ben ik me gaan verdiepen in wat ik nu eigenlijk eet en drink en wat dit voor invloed heeft op mijn gezondheid.
Als je alles moet geloven kun je helemaal niets meer eten, want op alles is wel iets aan te merken. Ik wil daarom niet te krampachtig doen met eten, maar ik probeer me wel bewust te zijn van wat ik eet.
Dit betekent dat ik zo veel mogelijk gebruik maak van verse ingrediënten (dus geen pakjes en zakjes meer). Zout en peper zijn bij mij daardoor de meest gebruikte ingrediënten. Vandaar ook zout-en-peper.nl! De recepten op mijn blog zijn makkelijk te maken en kosten niet al te veel tijd. Als ik thuis kom van mijn werk wil ik het liefst binnen een half uur het eten op tafel hebben staan. 🙂
Veel kookplezier en eet smakelijk!
Hi Carolien,
Leuke website and leuke recepten. Ik zal er zeker eens een paar proberen. I’m inspired!
Groetjes
Corinne
Heb de bobotie gemaakt, het smaakte heerlijk.
Ga het dit weekend met vrienden eten als klein voorgerechtje in bladerdeeg.
1
Leuk Tineke! Toevallig heb ik hem twee weken geleden ook weer gemaakt. Lekker gerechtje met dit koude weer he? Veel (eet)plezier aankomend weekend!
Erg leuke recepten heb je. Ik vind ze elke keer weer heerlijk! Super, ga zo door.
Hoi Carolien!
Je recepten smaken elke keer weer heerlijk! Blijf zo doorgaan met het delen van leuk en lekkere receptjes.
Groetjes Nienke
heerlijk die hete kip, ik heb het gemaakt met voorgebraden kip van AH dan is het nog sneller klaar!
Leuk idee Fred! Altijd goed om je eigen variaties te maken op een recept.
Leuke site!! Ben al even bezig met puur eten!! En deze site is zeker een aanwinst voor meer ideetjes en inspiratie’s!!! Groetjes Helga
goedemorgen Carolien
Ik heb zout en peper ondekt en probeer de recepten op het werk. Heb koken daar net ondekt, gaat goed af .en de collega,s waarderen het.
Ze zijn gezond zo klaar en ik als leek kan het
Grt
Bert
Fijn dat mijn recepten zo goed bevallen. Dat is inderdaad mijn insteek: gezond, snel en makkelijk. Veel kookplezier!