Havermoutwrap

 

image

Benodigdheden (voor 2 wraps)
Voor de wrap:
50 gr havermout
1 ei
100 ml amandelmelk
snuf zout
olie

Beleg:
Pesto, kipfilet en rucola óf 
Kruidenroomkaas, zalm en veldsla

Bereiding:
1. Doe de havermout in een blender of keukenmachine en maal fijn tot meel.
2. Doe de havermoutmeel met het ei, de amandelmelk en een snuf zout in een kom.
3. Kluts met een garde tot een glad beslag.
4. Doe wat olie in een koekenpan en laat even warm worden.
5. Schenk de helft van het beslag in de pan en laat goed uitlopen.
6. Laat de wrap zachtjes gaar worden en draai vervolgens de havermoutwrap om.
7. Bak vervolgens de tweede wrap.
8. Beleg de havermoutwraps met pesto, kipfilet en rucola of met kruidenroomkaas, zalm en veldsla.

0/5 (0 Reviews)