Ei-wrap met huttenkase en basilicum

Benodigdheden (voor 2 wraps/personen):
4 eieren
3 el water
paar lepels huttenkase
1 handje basilicum
zout en peper

Bereiding:
1. Kluts de eieren met 3 eetlepels water en breng op smaak met peper en zout.
2. Verhit een scheutje boter of olie in een koekenpan en bak 2 ei-wraps van het ei-mengsel. Om de bovenkant te garen kun je de ei-wrap omdraaien met behulp van een bord, of je laat de ei-wrap langzaam garen tot het ei helemaal gestold is.
3. Snij de basilicum fijn en meng met de huttenkase. Breng op smaak met peper.
4. Laat de ei-wrap even afkoelen op een bord en verdeel het mengsel van huttenkase er over.
5. Rol de omeletten op en snij schuin door.

Lekker als tussendoortje of als lunchgerecht, eventueel met wat brood of een salade.

0/5 (0 Reviews)